Nunatta Katersugaasivia Allagaateqarfialu
Grønlands Nationalmuseum & Arkiv
BurgerBurger
Arrow-simple-leftArrow-simple-leftArrow-simple-rightArrow-simple-right

Arkivet har midlertidig lukket for forskerservice

Da arkivets personale ekspederer forskere i arkivstudier i forbindelse med spiraludredningen, modtager større afleveringer af arkiver fra Grønlandske myndigheder og laver omfattende registreringsarbejde, har vi midlertidigt lukket for vores forskerservice, og kan heller ikke tage imod arkivgæster resten af året.

Dette gælder for forespørgsler om arkivforskning, besøg, arkivundersøgelser/studier, samt vejledning og service til forskere eller andre arkivbrugere.

Anmodninger om personlige oplysninger såsom personalesager, skattesager, anmodninger om eksamensbeviser samt ekspedering af offentlige myndigheder behandles løbende, dog kan der forekomme længere ekspeditionstid.

Velkommen til Grønlands Nationalarkiv

Grønlands Nationalarkiv blev oprettet i 1982 som en selvstændig institution. I 1991 blev Nationalarkivet sammenlagt med Grønlands Landsmuseum og udgør i dag en samlet institution ved navn Nunatta Katersugaasivia Allagaateqarfialu.

På disse sider finder du oplysninger om hvilke arkivalier der findes i vores samlinger, ideer til hvordan de kan bruges samt informationer om arkivets serviceydelser.

Til brug for de grønlandske myndigheder er der desuden oplysninger om den del af arkivets virksomhed der vedrører de offentlige myndigheder og institutioners arkiver.

Henvendelse og kontakt

Grønlands Nationalarkiv

Manutooq 1
P.O. Box 1090
3900 Nuuk
Grønland

Tlf.: (+299) 362330

Fax: (+299) 323479

E-mail: arkiv@arkiv.gl

 

Telefonisk henvendelse

Tirsdag - Fredag kl. 10-14

Mandag - Lukket

CloseClose

Søg på Grønlands Nationalmuseum og Arkiv