Nunatta Katersugaasivia Allagaateqarfialu
Grønlands Nationalmuseum & Arkiv
BurgerBurger
Arrow-simple-leftArrow-simple-leftArrow-simple-rightArrow-simple-right

Bestil kopi af eksamensbevis

Hvis du har brug for en kopi af dit eksamensbevis, kan vi undersøge, om skolen eller uddannelsesinstitutionen har afleveret en kopi til Nationalarkivet.

Er der tale om et nyere eksamensbevis, kan det i de fleste tilfælde betale sig at henvende sig direkte til skolen eller uddannelsesinstitutionen. Er der er tale om et ældre bevis, kan du rette direkte henvendelse til os ved at udfylde kontaktformularen nedenfor. Vi behandler ikke telefoniske henvendelser om eksamensbevis.

Vær opmærksom på, at du kun kan bestille dine egne eksamensresultater, da der er tale om personfølsomme oplysninger. Bestiller du på vegne af en anden, skal du derfor sende en fuldmagt til arkiv@arkiv.gl, inden vi kan behandle din henvendelse.

NB: Pr. 1. februar 2021 har NKA besluttet at tage imod et gebyr for at levere kopier af eksamensbeviser fra mange uddannelsesinstitutioner via mail eller brevforsendelse. Det sker mod et gebyr på 200 kr. som betales ved indsættelse af beløbet på NKA's konto i Grønlansbankens kontonummer 6471-1001555. Vær opmærksom på at Grønlands nationalarkiv ikke kan garantere at der findes et eksamensbevis. Det kan for eksempel være forsvundet før arkivet blev afleveret.

Når vi har modtaget din henvendelse, undersøger vi sagen hurtigst muligt og sender dig et svar inden for 5 hverdage.

Desværre - noget er gået galt og din forespørgsel er ikke blevet afsendt!!
Tak for din forespørgsel - vi bestræber os på at besvare den hurtigst muligt.
Tilladte tegn er: 0-9
Tilladte tegn er: 0-9
Tilladte tegn er: 0-9
CloseClose

Søg på Grønlands Nationalmuseum og Arkiv